Slangen show slangen act, slangenact, slangendans, slangen dans, slangenshow
 

Meest gevraagde vragen optredens met slangen:

terug naar begin

1. Waarom bijten de slangen niet?

Onze slangen zijn gewend aan mensen. Als je een slang uit de jungle neemt, en voor een show meenemt, ik denk slang zal gewoon een hart aanval hebben, of in ieder geval bijten, sissen, enz
Onze slangen zijn in captiviteit geboren uit in captiviteit geboren ouders. Albino pytons bijvoorbeeld komen in de natuur niet voor, ze kunnen gewoon niet in de natuur overleven, omdat als ze wit zijn, ze kunnen niet camufleren en ze vallen te veel op, dus ze kunnen geen prooi vangen. Albino pythons zijn meestaal collectie slangen, door mensen gekweekt.

2. Hoe krijg je een slang dat hij wordt gewend aan mensen?

Slangen zijn intelligente dieren dus ze vinden leuk om bij je te komen, ruiken, kijken wat ben je en eventueel als je een hapje kan betekenen voor hem. Een slang gaat aanvallen alleen als hij denkt dat hij kan je opeten, dus slangen worden echt gevaarlijk voor mensen vanaf 2 en half meters.

3. Herkenen de slangen iemand?

Nee. Ik denk van niet. Ze gaan in ieder gevaal niet met hun staart heen en weer als ze mij zien.

4. Kan je een slang onderkoelen?

Heel veel mensen, die niets weten van slangen hebben gehoord dat voor optredens moet je de slang onderkoelen. Van al de mensen die ik ken en slangen hebben, en optreden met de slangen ik weet niet eens een die de slangen onderkoelt. Waarom? Simpelweg omdat voor een slang een paar keer onderkoelen kan de dood betekenen. Je gaat niet een dier groot brengen om 3 x op te treden en dan dood te gaan

5. Worden de slangen verdoofd?

Nee. Ik zal niet weten met wat, ik denk niet dat je naar een normale in de hoofd slangendoktor kan gaan en zeggen ik heb verdovingsmiddelen voor mijn slang nodig. Zo werkt het niet. Slangen zijn hele gevoelige dieren, een keer ziek betekend bijna nooit meer beter omdat de slangen zijn exotische dieren en de dierenartsen krijgen niet zo veel ervaring met behandelen van slangen op dierenarts opleiding, je heeft alleen maar mensen die specialist zijn, en deze kunnen alleen maar raden wat is aan de hand met een slang. Meestal heb je een exacte antwoord pas na de autopsie. Ook als je een verdovingsmiddel zal hebben, hoe dien je dat aan de slang, ze hebben een hele trage spijsvertering, je weet maar nooit wanneer dat effect zal hebben, en wat zal de dosering zijn? een slang kan heel heel snel dood gaan. Dus nee, onze slangen worden niet verdoofd. Op erewoord.

6. Vinden de slangen leuk om met mensen te zijn? / optredens

Dat zullen wij nooit weten. Ik had een gesprek met mijn dierenarts, volgens hem maakt niet uit voor de slang, hij wordt niet extra gestrest door de situatie. Een levenlang zitten in een terrarium met niets te doen, waar niets gebeurt is ook geen leven. Slangen vinden leuk om nieuwe dingen te ruiken en op een feest genoeg nieuwe dingen om te ruiken en te voelen.

8. Zijn de slangen giftig?

Nee. Wij werken niet met giftige slangen. Wij willen leuke shows geven, maar wij willen ook niet dood. Onze slangen zijn boa's en pytons, allebei wurgslangen

7. Worden de tanden van de slangen eruit getrokken?
Nee. Wij werken niet met giftige slangen, en ik zal niet weten hoe je de tanden van een slang kan uitrekken, ik neem aan dat hij niet vrijwillig " aaaa" zegt. Trouwens een slang heeft zijn tanden nodig om te eten - hij sleept zijn prooi naar binnen met behulp van de tanden. Geen tanden = geen eten = zeker dood

9. Wat eten ze?
Bevroren ratten kan je kopen in de dierenwinkel, hele grote ratten. Ontdooien in de magnetron, warm en lekker sappig....en....bon apetit! Is beter voor de slang, hij kan niet gebeten worden door de ratten. Dat kan gebeuren.

1. Grappig verhaal over een van mijn pytons:

1. Een van mijn pytons heeft begrepen dat de deur van de terrarium open gaat, dus dat is de hele dag zijn bezigheid, terrarium deur proberen te openen. Soms ik heb medelijden met hem, omdat hij zit zoooo zielig te kijken terwijl ik tv kijkt, dat meestaal hij zit los in het huis. Als hij uit is, hij gaat onder de bank onder de verwarmingsellement kruipen. Soms ik vergeet hem daar dagenlang. Soms heb ik visite en dan denk ik "sh.... de slang zit nog onder de bank...." dus ik zeg altijd: niet schrikken als je een slang onder je bank zit. Meeste mensen zeggen "jajajaja!" maar toch als ze onder de bank kijken en ze zien in 2 en half meter langs slang is even schrikken. Soms staat de verwarming hoog en hij heeft aan zijn huid lichte brandwonden. Ik heb hem naar de dierenarts meegenomen omdat ik wist niet wat dat kan zijn.....maar hij wist wel...lichte brandwonden, dus ik heb brand creme gekregen. Bij de apotheek lachen ze nog rot als ze mij zien komen met de recept: Brandwonden creme voor slang.

2. Dezelfde pyhon, wanner hij was heel klein hij was ontsnapt van zijn terrarium tijdens een schoonmaakbeurt. hij was zoek in de bibliotheek voor twee weken. Ik was van plan om een grote zoekactie te starten, maar ik had het gevoel dat hij gewoon in de bibliotheek zich verstopt. Overnacht heb ik een kip op de keuken aanrecht achtergelaten voor de volgende dag om te ontdooien achtergelaten. Smorgens....had ik een ontdooide kip en een veel kleinere python erom....een python met een probleem....de kip had geen hoofd....dus hoe krijg je hem naar binnen??? onmogelijk. Ik was wel blij dat hij is weer in zijn terrarium!

3. Drama in het huis:
Dezelfde slang die houdt van ontsnappen is een keertje ontsnapt uit zijn terrarium (wanneer wij hebben gemerkt dat hij de trukje hoe je de deur open kan krijgen heeft geleerd. Wij hadden 3 cavia's, huisdieren. Een voor iedere bewooner, iedereen had zijn "cavia kind" De 3 cavia leefden blij in een leuke plek, en zoals cavia's doen, maken heel veel lawaai, praten tegen elkaar iedere dag de hele dag lang, met elkaar ruzie maken, meningen uitwisselen, dat weten alle mensen die cavia's hebben. Een dag is de slang ontsnapt en heeft Gigi Gegeten, ene van de 3 cavia's tot wij hadden het door waar hij was. Dus nu had ik een zus met een groot trauma, ze wilde niet geloven dat haar cavia opgegeten door de slang was, ze zei de hele tijd, nee nee misschien is hij ontsnapt van de kooi (je heeft een vermiste cavia, en een slang met een volle buik..... 1 + 1 = 2....je hebt geen Cavia) de andere 2 cavia's hebben een trauma opgelopen, voor 2 weken hebben ze geen woord meer gezegd tegen elkaar. (waren 2 over, die zijn dood gegaan aan ouderdom en dan..... in dezelfde slang "begraven"

fotos en video met onze slangen in bad.slangen act, slangenact, slangendans, slangen dans, slangenshow
Wij verzorgen slangen shows, fotosessies, meet en greet met slangen. Wij hebben 19 slangen in totaal, alleen de tamste slangen dansen wij mee. Overige slangen zijn onze huisdieren.(meest gevraagde vragen)

Terug naar begin

slangen show
Slangen show slangen act, slangenact, slangendans, slangen dans, slangenshow

Wij hebben korte acts maar ook avondvullende entertainment voor feesten en partijen:

slangen show gogodans
Gogo danseres Laura en python Baby

Voorbeelden shows met slangen:

Ontvangst met slangen: 1 uur a 2 uur max (kan niet bij de deur als het minder dan 25 graden celsius is)
(dit kan wel geregeld worden in combinatie met een verwarmingselement, maar moet wel warm genoeg zijn)
Indicatie prijs: 400 ex 19 % btw ex reiskosten

Ontvangst met slangen + 1 of 2 dansshows en rondlopen met de slang voor fotos: 540 ex btw ex reiskosten (avondvullend)

Buikdanseres 3 x shows, 1 x klassiek, 1 x met slang en 1 x met vuur 540 ex btw ex reiskosten
Uitgebreide prijzen 1001 nacht feest vindt u hier

Dj en licht tijdens de feest 500 ex 19 % btw ex reiskosten
In gepaste kleding, met 2 palmbommen en professionele licht- en geluidsapparatuur
naar website dj voor feest

uitgebreide informatie over tropische feesten vind je hier

Voor informatie en reservering
tropischfeest@gmail.com
Mobil: 06-29 457 407 of 06 44 508 525 Tel: 0320 769037

Betalingen:
Wij accepteren alleen betaling per bank voorafgaand aan de datum van ons optreden tegen afgifte van een factuur en een VAR- of IPV-verklaring. Indien dit niet mogelijk is, kunnen wij ook betalingen in contanten aannemen op de dag van het feest voor begin show. Wij accepteren geen betalingen per bank achteraf. U dient voordat u een boeking doet bij uw organisatie na te gaan of men met deze voorwaarde accoord gaat.

Bij bellen en beantwoording van e-mails verklaart de ontvanger akkoord te zijn gegaan met de Algemene voorwaarden van Alegria feestmuziek en aanverwante bedrijven en websites.

Alle prijzen en informatie op deze site is onder voorbehoud van fouten en wijzigingen

buikdans slangen show met meerdere danseressen
Buikdansshow met meerdere slangen en meerdere danseressen

buikdans slangen show
buikdans slangen show

piraten thema feest slangen
Piraten thema feest - fotos met slangen
Slangen show slangen act, slangenact, slangendans, slangen dans, slangenshow

Dj en licht tijdens de feest 500 ex 19 % btw ex reiskosten
In gepaste kleding, met 2 palmbommen en professionele licht- en geluidsapparatuur
naar website dj voor feest

braziliaansedanseressen, braziliaanse-danseressen, loop-parade, latijns-amerikaanse-show, braziliaanse-samba-danseressen, brassband, artiesten-feest, dansshow, samba-workshop, workshop-samba, entertainment, vrijgezellenfeest, braziliaanse-samba, braziliaanse-samba-show, samba-optreden, percussieband, tropische-danseressen, tropisch-carnaval.html,

slangen show fotos

slangen show

slangen show

buikdanseres slang

slangen show buikdanseres

slangen show

vindhier
tropisch feest
slangen show
vuur show
Buikdanseres feest
spaanse muziek
mexicaanse muziek
Tropisch décor
permanente educatie opleiding
pe-punten.nl
tropisch bar
bedrijfsfeest bedrijfsfeesten
tropisch-cocktailbar.nl
prive detective inhuren
verkopen schadeauto
kosten pvc kozijnen
band muziek
muziekanten
tropisch cocktailbar
kozijn goedkoop
1001nacht-themafeest

Haler
Halfweg (Beemster)
Halfweg (Emmen)
Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Halfweg (Lisse)